Julen var här

Nu är julafton officiellt slut, varit slut i flera timmar faktiskt!

Det blev en bra julafton, fick träffa mormor i förmiddags och sen har man varit med föräldrarna, farmor, farfar och Pelle! Kalle var lika underbart som vanligt, mamma och jag satt och sjöng vartenda låt! Farfars köttbullar var utsökta, han hade till och med fixat ål till mig!
Julklapparna var fina och genomtänkta, visst verkar det som en perfekt jul?!


Sebbe sa åt mig att glädjas åt de jag firade jul med istället för att sörja de som inte var med, och det försökte jag verkligen. Men att jag saknade min bror är väl en självklarhet, och det hördes på hans röst att han saknade oss med. Sen finns det ju en till...

Jag satt som vanligt på huk vid din grav, stirrade på den snirkliga texten. Sten Lundqvist. Pratade med dig som jag brukar göra, jag berättade vad som gör din lilla ögonsten lycklig.

Klockan är 2, det är helt tyst i huset i Vä, det enda som hörs är datorn och pappas snarkningar från andra sidan källaren. Päronen och farfar har sovit i flera timmar, farmor la sig för en timme sen, Pelle sover han med, kanske i sin soffa, kanske i handfatet, vem vet! Bara lilla Ia är vaken och som vanligt ligger hon med datorn i knät och pratar med hjärtat.


Inte för att jag lär sova snart, men ändå!

Godnatt vännerna mina, hoppas ni har haft en underbar julafton!<3


5 dagar kvar...


Kommentarer
Postat av: Isabella

bor du i Vä?

2008-12-30 @ 15:56:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0