I en liten by, någonstans i Danmark

Jaha, ingen aning var jag är, men det är en stor väg med massa bilar som kör förbi 30 meter från fönstret, danska fönster har kass isolering...
Vi har varit på vikingamuseum idag, sen åt vi på en restaurang i närheten, musslor blev det för mig och Henrik:) Ikväll ska vi till Bakken, åka karuseller med Pappa, Noelle och lite Mamma(A) Henrik, farmor och farfar sätter vi på en krog någonstans:P

Nä, nu ska jag sova en timme så jag är pigg till karusellerna sen;)

<3

En ko!

Ligger i min säng och försöker få plats bland alla kläder, usch, det är jobbigt att packa:S
Imorrn bitti åker vi till Danmark för att fira Farfars 80 årsdag med  farmor, farbrorn min och hans fru:)

Mirr rum har typ blivit vuxen (typ ja...) Bytt underlägg på skrivbordet, tagit ner tavlor jag inte tycker om och ersatt med en 70*50 cm stor kotavla! hi!(A) Sen en annan tavla jag köpte i Tunisien, satt upp mitt stipendium och en lång spegel mellan fönstren. Så nu är jag rätt nöjd måste jag säga:)

Nä, nu ska jag vara tjejig och äta chips med dipp, dricka cider och kolla på serier på datorn!

Hemma på onsdag om någon bryr sig:P

Ett hus i damm och tusen bitar

Klockan är 12, mamma sover, pappa sover, Johan sover med all säkerhet i Kroatien. Patrik lär vara aspackad någonstans i Göteborg, Sebbe sover, Tanja är antagligen vaken men i New York, Cicci sover. Ingen kan jag ringa, det är fan inte lönt för det är ingen som fattar ändå.

Alla mina vänner tror jag överdriver, att jag bara tjurar och grinar, för det är fan inget fel på mig egentligen, eller hur?

Mitt liv är som ett höghus, vars grund sakta men säkert har fallerat. Nu har höghuset fallit, det enda som är kvar är damm och tusen olika bitar av höghuset på marken, men ingen ser det, för alla som rör sig runt det nu totalförstörda höghuset vägrar se det, de lever vidare i illusionen av att allt är som vanligt, att höghuset står högt och stadigt fast det började vittra sönder innan de flesta ens märkte att höghuset existerade.

När ska ni se att höghuset snart är så skadat att det inte kommer gå att bygga upp igen?


Min dag

Jag fick som jag ville, det blev ingen tennis. Dock så visste jag ju inte detta utan trallade upp till tennisen med min tunga väska i duggregnet. Kom fram och det var helt öde. Ringde lite surt min tränare som svarade med "det är inställt". Jo tack började jag muttra, ser det, så han skrattade lite åt mig, sen la jag mina papper i klubbstugen och trallade hem i ett ökande ösregn. Är helt klart värd mina 300 spänn idag!

Åkte in till stan till mamma, träffade på vår underbara bitr. rektor Annika och hennes lille son Gabriel, sjukt söt! Sen blev det en snabb stanrunda med mamman min<3

Sen åkte vi hem i lilla blå och då var pappa redan hemma:D Och i sann Selin-anda somnade jag och pappa och sov till halv 8(A)

Pratat i telefon har jag också hunnit! Mormor, farmor och min annars rätt osociala farbror har jag pratat med.

Ja, det var nog allt för idag, nu ska iafia iaf sova!

Tanja, jag saknar dig<3

PS

Glömde en sak!
Det åskar i Sandbyn:P

Godmorgon!

Ligger i min säng, varit vaken i två timmar snart men inte riktigt pallat stiga upp(A)
Kollar ut genom fönstret med en halvt uppdragen rullgardin, det regnar. Himlen är helt täckt av moln, jag som hade tänkt bli lite brun idag:(
En del av mig hoppas att det regnar i eftermiddag, pallar verkligen inte vara tränare 4 timmar idag! Armen lär ju svullna till dubbel storlek...

Aja, nu klagar magen högljutt av brist på mat!

Kärlek till er som betyder<3

Det blir aldrig som man tänkt

Livet blir aldrig som man tänkt har jag kommit på. Jag hade sett fram emot två veckor av slappande på tennisen med mina vänner. Så vad händer? Folk är inte där, jag är på flera år ensam tjej igen, alla tränare är mer eller mindre skadade (vi är nu nere i EN tränare som varken är sjuk eller skadad...) och folk sticker så fort träningen är slut. Vad hände men tidiga morgnar till sena eftermiddagar på en filt utanför banorna? Vad hände med kladdkakan på ICA varje dag? Kebaben? Nintendo-tennisen inne hos Patrik? Alla våra tennisfester? Filmkvällar? Har vi bara glömt varandra?

Jag fattar inte det! Jag vill ha min Cicci, Tilda, Idis, JOhan, Patrik, Bea, Clara, ja t o m Calle! Jag vill ha det vi hade förra sommaren. Då var vi tajtare än någonsin!

Vad fan hände?

Ett bröllop

I slutet av förra sommaren ritade Bea och Clara en teckning på mitt och Pluttriks "bröllop" på ett A3 papper som har fått hedersplatsen mitt på väggen i klubbstugan. Oja, det har varit mycket prat om att vi borde bli ett par och vem som ska vara brudtärna på bröllopet...

Kom in i klubbstugan innan träningen och såg en ny Bea-ritad teckning över vårt omtalade bröllop, måste dock säga att den gamla var finare(A) På bilden var ju självklart jag och Patrik i mitten och av någon skum anledning stod Patriks lillebror Fredrik med ett tennisrack i ett hörn och Carl i ett annat och ropade "Bra Fredrik!"(han som inte ens spelar tennis längre). Men det som fick mig att le var den lilla tankebubblan ovanför mitt huvud: Jag älskar dig Patrik.

Jag menar, klart som fan jag gör det! Men inte som de tror. Jag tror aldrig de kommer förstå vad vi har. Det är mer än vänskap, men inte kärlek, det är något bättre:)

Förresten, kom till tennisen idag med 10 minuters marginal. Det ni!

Puss på er<3


Lika mörk som natten

Klockan närmar sig halv 3 vilket gör att jag ska upp och 4 timmar... Men va fan!

Varit hos Pluttrik hela kvällen, han ska vara borta i 3 veckor vilket gör att det är jätte, jätte, jättemånga dagar tills jag får träffa honom sen! Buhu säger jag:(

Men jaja, vi hade det lika mysigt som vanligt:)  Men det var egentligen (dissande nog) hemfärden jag hade tänkt prata om. Att gå hem i fyra lager tröjor (varav en ALLTID är lånad av Pluttrik) i den fuktiga och kalla luften klockan 2 på morgonen är, konstigt nog, sommar för mig. Att inte se en annan levande själ på vägen hem (förutom igelkotten utanför banken!) ger mig en viss frihet, ingen aning om varför egentligen*-)

Nä, nu är det faktikst sova som gäller!
Puss på er<3 

Ett ljus

Det är visst allmänt trott att jag har släppt dig, eller att jag iaf ska göra det nu. Men det finns ett problem med det, jag kan inte släppa dig. När jag gick från kyrkogården mot bilen igår var det bara en tanke som snurrade runt i huvudet på mig. Jag vill inte släppa dig! Varför kan ingen se det!? Varför kan ingen se att jag vill hålla dig kvar, hur pissigt dåligt det än får mig att må.
  
Det är det som håller dig vid liv inom mig, för jag vet att om jag kan lägga dig bakom mig kommer jag glömma dig, och det vägrar jag göra. Du var det finaste jag hade, du var den jag såg upp till, du var den jag alltid ville ha kvar. Hur ska jag då kunna släppa dig?

Du övergav mig, du lämnade mig, du övergav oss. Jag vet att du var tvungen, jag vet att din kropp sa stopp, men det betyder inte att jag ska vara okej med det.

Alla glömmer dig, jag med, redan är din röst borta från mitt huvud och varje gång jag tänker på det blir jag förtvivlad, händelser jag haft med dig försvinner ur mitt minne, utan att jag märker det. Du försvinner ut mitt minne.

Jag vägrar acceptera det, jag kan inte lägga dig bakom mig som slutet på ett kapitel. Gör jag det förlorar jag allt jag stått för de senaste 5,5 åren.

Jag vägrar låta dig försvinna...

En blåsig och kall dag i byn jag kallar hem

Tennis idag, långa och tuffa tider, 15-17;)
Har försökt fixa lite smått på bloggen, det slog mig hur förfärligt dålig jag är på sånt här...

Nä, nu ska jag äta kvällsmat innan Mamma kommer in och tjurar på mig igen!
Puss på er<3

Tralala (i brist på annan rubrik)

Så, ny är den bytt, har inte pallat innan men nu är det gjort:P
Sov så gott folket! Tennis imorrn;)

RSS 2.0