Hagel, skola och Nova

Gräsmattan och vägen är helt vit, mysigt tänker ni, snön har kommit till Sandby. Icke! Däremot har haglet utan tvekan gjort det! Ösregnade när vi skulle till cc-house på lunchen, när man kommer fram sitter pojkarna flinandes och undrar varför vi var blöta. På vägen tillbaka var det inte så farligt med regnet men skorna läcker som vanligt. Sedan samlades hela årskurs 3 i 2:6 (nä, jag skämtar inte) som genast blev en bastu för helt ärligt, ett klassrum med ett stort bord och 15 stolar är inte gjort att bli invaderat av 57 treor men jaja, alla verkar vara med på festerna m.m. vilket är bra för annars känns det surt att lägga ner så mycket tid med att fixa allt. Vi trallade ner till Multimedian och 1,5 h gick segt men vad gör man?

Jenny cyklade, jag, Nicke och Krille började färden mot busstationen, dock körde den och det slutade med att vi gick till nova och killarna diskuterade dataspel hela vägen... Men men, tur jag hade jenny på nova! Vi strosade runt ett tag, kom fram till att Krille kommer bli en perfekt toffel en dag och efter att Nicke hade gjort bort sig på Guldfynd blev det fika på Espresso House.

Tillbaka till Lund, snacka om hagel, en del hamnade i min bh som pojkarna hade rätt kul åt. 5:an till Bankgatan, sen var det direkt till frisören där man fick bläddra i skvallertidningar innan mamman min var färdig. Men ja, nu är man kortklippt igen, ni får väl se imorrn antar jag.

Imorrn gäller det som Jenny sa, jupp det gör det, vi hoppas på det bästa utan att ha för höga förväntningar, lite motsägelsefullt egentligen men jaja.

Nu ska jag sova, eller i alla fall försöka...

Puss på er<3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0