Heute ja

Usch vad segt allt går idag... Tyskan vill inte alls, det är stunder som denna jag undrar vad sjutton jag sysslar med i steg 5, men men, jag fortsätter att rabbla min grammatik och hoppas på det bästa!

Haha, kom och tänka på pjäsen vi gjorde förra året, alla meningar avslutades med ja, steg tre fattade inte ett skit och Vickan bara satt och skrattade! Vi målade ut vickan och hennes man som fetton som skulle gå ner i vikt. jag var Karin och Belle var Celia, gud vad kul den var.

Jag saknar det, våra flummiga onsdagar med skratt och ytterst lite tyska. Enda lektionen med Tette, gud vad vi njöt och skrattade åt Sebbes bristande kunskaper inom det tyska språket.

Berlin blev avslutningen, vilka fantastiska dagar vi hade. Så många citat och roliga minnen vi har därifrån och det var lite som Sebbe sa:
"vi åkte dit som två grupper men kom tillbaka som en"

Visst, vi som är kvar har roligt på tyskan nu med, men jag saknar att ha Sebbe och Tette där, tyskans dreamteam=P Men det finns saker vi aldrig kommer glömma, vår underbara pjäs ja och när Emma "Hundstage" Svensson satt sluddrande i Berlin och frågade:
"Gungar hammocken eller är det bara jag?"

<3

Kommentarer
Postat av: Zebster

... För Tette är så mycket bättre ...Berlin resan var mycket bra och otroligt kul. Men hur roligt allt än var, från resan till lektionerna, så ångrar jag mig inte ett dugg att jag tackade nej till Tyskan denna terminen. Tror Tette håller med mig.´?

2008-11-23 @ 18:22:46
URL: http://zebster.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0