♥Min bäste vän♥

Klockan närmar sig ett denna lördagsnatt, Pluttrik sover gott bredvid mig, vaknar till ibland och ger mig ett leende innan han somnar om igen den sötisen. Hjärtat borde snart vara på hemväg från krogen så han ringer om en halvtimme eller nåt, han verkar ha haft skoj ikväll=)

Det bidde ingen film, inget singstar heller, lite tv innan Pluttrik somnade annars har vi bara legat tätt intill varandra och myst. Jag mår bra nära honom, snusar in mig vid hans hals som jag alltid gjort, benen ihoptrasslade och armarna om varandra, hämtade kraft och kärlek. Jag viskade till honom att jag aldrig skulle lämna honom,  hana drog mig närmare och lovade att aldrig lämna mig heller.

I många år har vi varit vänner, i flera år har vi varit bästa vänner. Du är den enda som funnits här hela tiden, stöttat, tröstat och uppmuntrat mig. Vänner tills vi är gamla och grå har vi länge sagt, och helt ärligt har jag aldrig tvivlat på det. Jag vet, att vad som än händer så kommer du aldrig vara längre än ett telefonsamtal bort.

Du är min bästa vän, den finaste vännen jag någonsin haft. Den finaste vännen jag någonsin kommer få.
Jag älskar dig, av hela mitt hjärta♥

Kommentarer
Postat av: Patrik

Kan man säga det samma på något sådant här???

Jag försöker i alla fall! Det samma =) (L)

2009-04-19 @ 19:59:45
URL: http://-patrik-.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0