Tankar

Jag, precis som alla andra, har blivit rätt kass på att skriva blogg på sistone, men det är just det, har man inget att skriva om är det inget kul, då blir det bara som utfyllnad.

Jag har tänkt lite den senaste tiden, eller lite och lite, en hel del, särskilt när jag är ute och går, då tänker jag som bäst. Det är därför jag alltid vill gå själv, jag kan sträcka mig så långt att jag går med älsklingen, annars vill jag alltid gå själv (vilket alltid mamma stört sig på). Det är del av min självterapi att gå på Hardebergaspåret med musik i öronen och bara kunna tänka för mig själv, vara själv med mina tankar, att försöka sortera dem.

Jag undrar varför inget blir som jag tänkt mig, är jag för snäll? Sätter jag inte ner foten och säger att det inte är rätt? Ska jag behöva få dem att välja? Varför är det bara jag som säger att det är okej att gå dit, när det aldrig skulle ske tillbaka?

Jag stör mig.

Men men... Ska ha myshelg med älsklingen, glömma allt annat, snart är sommaren här, sen slipper jag det, sen slipper jag allt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0