Tårar av kärlek

Det gick rätt bra ändå, var lite nere igår men ändå ovanligt pigg, iaf psykiskt.
Vår sista halvtimme var underbar, låg i sängen och myste, kysste varandra ömt och det kändes som om tiden stod stilla.

Men klockan gick, du reste dig upp och jag följde efter, satte mig på trappan i hallen eftersom huvudet snurrade, du sa till pappa att du var klar att åka och knöt dina skor medan jag lutade mig mot dig där jag satt på trappan, njöt av din närhet. Du kramade om mamma och mormor när pappa gick mot bilen, du drog försiktigt upp mig och höll mig stadigt i dina armar, vi stod där en stund, försökte samla kraft av varandra, en sista kyss, ett sista viskande jag älskar dig när plötsligt allt brast.

Jag trodde jag skulle klara mig denna gången men tårarna rann, jag visste att jag var tvungen att släppa dig. Jag viskade hur mycket du betydde för mig, kysste dig några gånger till innan du motvilligt slet dig från mig. Jag gick fram till dörren, trots att mina ögon var tårfyllda såg jag sorgen i dina. Jag stängde försiktigt dörren, ljudet av bilen som körde iväg fick mig att falla ihop. Tårarna föll mot mina ben där jag satt med knäna uppdragna till bröstet. Mamma kom springande och omfamnade mig. På något sätt tog jag mig in till min säng, det tog inte många sekunder förrän Johan låg bredvid mig, tröstande som bara en bror kan vara. Jag somnade på din kudde, lukten av dig satt kvar, den fick mig att somna tryggt.

Jag vaknade av Empty Room på mobilen, ett sms som fick mig att börja le

...Med dig i mitt hjärta är livet ett hopp.
Utan dig kan jag inte leva.
För det är dig jag älskar.
Det är dig jag vill ha.
Så lämna mig aldrig.
För då finns inte jag kvar

Patrik Lennart Alexander Karlsson, jag älskar dig av hela mitt hjärta. Det är vi för alltid, jag lovar att vara din, i resten av mitt liv...♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0