Mina, bara mina flickor ♥

En sak slog mig i lördags när jag satt skrattandes med Anna och Andréa på Wrap House: Fan vilken jäkla tur jag har! Dessa två tjejer har jag känt hur länge som helst, Andréa sen dagen hon föddes för snart 18 år sedan och Anna inte många år mindre. Även om det inte blir att vi träffas så jätteofta så vet vi att vi alltid har varandra, dag som natt, nästan som systrar. De känner mig bättre än de flesta, i deras närhet skrattar och flummar jag som mest, folk kan inte trott att vi var nyktra i lördags!

Kvällen börjades på Wrap House, delade på en natchotallrik med kyckling till förrätt, skrattade och hade väldigt normala diskussioner, servitören tröttnade nog lite på oss när vi inte kunde bestämma oss för vad vi skulle äta(A) Mer skratt och prat innan maten kom, massa gott, fajitas med kyckling och fläskkött blev det för min del=)
Sen fortsatte vi till Espresso House, åt cheescake och snackade till de stängde kl 10. Begav oss vidare hela den långa vägen till BK där det blev glass och flumfoton.

Flummigt gick vi bort till stationen, stod och skrattade och pussade på varandra till min buss kom.

När de började gå mot Annas buss stod jag och kollade på dem, log och tänkte för mig själv:


Gud vad jag älskar de två flickorna...♥

Kommentarer
Postat av: annis pannis

hahahaha, fy fan vad vi är snyugga!

och jag älskar er, så det gör ont och saknar ord!

ni är så kloka! ;:) <3

2009-05-12 @ 17:45:31
URL: http://annalyserar.blogg.se/
Postat av: Andreeeewwww

Det är då inte ofta jag släpper en fysisk tår, skapad vid ögonvrån. Men nu var det mig inte långt ifrån. Helt tom, alldeles mållös! Jag älskar er utav hela mitt hjärta, ni finns alltid där för en och ni betyder så mycket för mig! <3

2009-05-13 @ 22:16:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0