Himma!

Jaha, då var man i Sverige igen. Kastrup var besvärlig igår. tog en timme innan vi fick väskorna, tekniskt fel, hela flygplatsen var i kaos! Sen hade den ena väskan gått sönder så då fick vi stå i kö med det... Men ja, vi kom hem till slut!

Wien var jättemysigt, (och varmt!), vi kollade där vi bodde, alla ställen vi kom ihåg och shoppade. Haha, gissa vem som köpte balklänning(A)

Så idag är det plugg som gäller, imorrn ska den Bäste och jag till hans husvagn och umgås med Angela och Mimmi:)

Puss på er folket<3

Mein Tag ja!

Idag mina vänner var det stan med Den Bäste som gällde! Mat och prat i 3,5 timmar, det ni! Men vi bestämde också att jag ska följa med till husvagnen tors-fre nästa vecka:)

Sen var det hem och packa, gick i en rasande fart som vanligt, dvs. jag blev precis färdig!
Pappa gick efter en viss övertalning med på att köra oss till Kastrup imorrn, sen bär det av till Wien i fyra dagar för Iafia och Sköldpaddorna!

Klockan är nu midnatt, jag ska upp om knappt 5 timmar! Så snart är det läggdags!!

Puss på er<3

/Tävlingsledningen

Ikväll har jag och pappan min varit duktiga och fixat med KM, bland de största händelserna i klubben varje år (den andra har jag ju egentligen också hand om men va fan!)  Rätt kul att ha sån makt måste jag säga. Mohahahaha! Nå, nu ska jag vara seriös. Vi hade skitkul när vi satt och fixade, sen var det mail som skulle ut, alla blev undertecknade /Tävlingsledningen (inklusive det som gick bara till pappa!)

Men ja, imorrn är det fika med Den Bäste i stan, och packning efter det. Wien med sköldpaddorna på lördag ju;)

Puss på er
/Tävlingsledningen

(Ja, jag var tvungen!)

Mamma Mia!

Denna fina sommardag blev stan med min Pluttrik, lite shoppande, fika och mycket skratt<3 Vi träffade en gammal granne till mig, både hon och tjejen i kassan log mot oss som vi var tillsammans eller på dejt! Men men, vi är vana vid det här laget;)
Sen begav vi oss till bion och såg en av världens bästa filmer, fullt seriöst! Båda satt vi och sjöng lite diskret på bion men självklart även när vi väntade på bussen! (sen fortsatte ju någon att sjunga på bussen vilket jag bara tyckte var pinsamt...)
Så nu sitter vi här, i varsin del av Sandbyn, lyssnar på Soundtracket och sjunger med...

Snart läggdags, mamma har fått för sig en tidig uppstigning, stranden kan ju försvinna eller något om man inte kommer på morgonen...

Sov gott folket!

1 - 2 - 3 - STRIKE! (A)

Nu sitter vi här, min pluttrik och jag och spelar det som brukar kallas interaktiv bowling - aka. Wii Sports, men problemet är att min pluttrik är för bra och vinner hela tiden! Så han skriver mest (och töntar sig mest) och därför är detta inlägg så grymt mycket bättre än de andra!

Innan idag lekte vi photosession och jag (pluttrik) posade satan =) Ja fy fan ska ni tro! Men det blev ganska bra, kolla den 22 juli på -patrik-.bilddagboken.se ;) nu gör han reklam med! Så gå verkligen in och kolla där då (A) =D Asheta pics blandat med mina roliga kommentarer ;) ego som fan min vän... nu skriker han med :P men hallo, skrek bara för att jag inte fick strike ju!!! han vinner ändå så skit samma, nu svär han med, och sitter på knä. Men vet i vad - låt oss tala om något annat!

Efter foto och innan bowling, var det pizza med hans familj och Patrik käkade typ sjukt mycket förmycket onyttig pizza. Därför tycker min pinne till bästa vän att han är tjock! Älskar honom ändå<3 Och just på grund av det är det ju bra att spela bowling - motion ... hehehehehehe oja, vi rör oss, som rena proffs... THAT'S SO HOT!!! Nej, vi kanske ska avrunda det hela, men hur kul är det egentligen?! Glöm nu inte gå in på -patrik-.bilddagboken.se hopplöst fall... Men men, nu är han tjurig igen, går inte så bra:P

HATA BOWLING!!! Grrraaa ... USCH! F*N .... nä, måste säga att det går sämre när man skriver blogg! Men pusspuss och massa kram på er alla ... utan bowling inget skrivande och just nu hatar vi bowling ... PUSS <3

Tankar om ingenting

Vet inte riktigt vad jag ska skriva, vet inte riktigt vad jag vill.
Skrika, gråta, kämpa, till vilken nytta? Livet skiter sig ändå, inget blir som man tänkt sig...

I'm forced to fake, a smile, a laugh
Every day of my life
My heart can't possibly break
When it wasn't even whole to start with

En gårdag omgiven av vänner<3

Igår bar det av först till Lund för att handla med den bäste<3
Sen åkte vi vidare till Tette och Martin i Staffanstorp, grillade och hade det mysigt. Sebbe och jag åt en hel flintastek och 900 gram pommes, helt själva!
Planen var ju egentligen att vi skulle vara massa folk, men ingen kunde typ. Ska jag vara helt ärlig var det jävligt skönt, för att det var egentligen bara dessa tre jag saknat! Sebbe och Tette som jag aldrig hade klarar Humanus utan, och Martin som även han trevligt nog har blivit en del av vårt "gäng".
Många har lämnat oss, av många olika orsaker. Oro, rädsla, lojalitet, feghet, ibland till och med hat. Listan kan göras lång men ni är de enda jag alltid vetat skulle finnas kvar<3

Vänner är svårt att hitta
Bästa vänner är sällsynta
Men ni är fan unika<3

Tanja och Patrik, ni vet att ni också tillhör den skalan!<3

Ett minne för livet...

Jag låg i hängmattan, njöt av skuggan som körsbärsträdet och plommonträdet gav mig, även om vinden blåste till iband låg jag stilla, hängmattan rörde sig inte längre, min puttare i form av min farbror hade somnat på filten bredvid hängmattan, han låg där så sött med Noelles arm runt sig.

Jag kollade bort mot Farfar, han satt i en av trädgårdsstolarna också skyddad av solen under träden. Sovande drog han lugnt andetag efter andetag. Hans sömn gjorde att han slappnade av, alla rynkor han dragit på sig under sina 80 år visades stolt upp, utan att han ens märkte det. Det svarta i hans hår fanns kvar, det hade inte blivit mycket gråare under min uppväxt. Jag kom att tänka på fotot som står på hans rum, fotot som togs när pappa var liten, håret var helt svart och han skrattar med sitt underbara leende, den enda skillnaden är glasögonen, de glasögon han inte behövde då som nu lätt vilade i hans hand. Han såg så underbar ut, så oskyldig som allt det onda i världen inte berörde honom, allt han hade sett, alla han förlorat, föräldrar, vänner, släkt, bara minnen var kvar.
 
Så mycket händer runt honom, utan att han märker det, hans fru och äldste son går runt i trädgården och pratar om allt som har med växter att göra, men framför allt märker han inte hur hans ögonsten kollar på honom, han märker inte alla tankar som flyger runt i hennes huvud där hon leende ligger och kollar på honom, hur hon tänker att detta ögonblick kommer hon aldrig glömma. Ögonstenen som blir lika förvånad varje gång han kallar henne Ia, lika förvånad varje gång han säger något som visar att han även bryr sig hur saker påverkar henne. Hon börjar förstå att han ser att hon snart är vuxen och att han inte blir yngre. Han har alltid varit en underbar farfar för henne men han fick ta en dubbel roll när hennes morfar, hennes älskade morfar dog ifrån henne. Det var han som hade tårkat hennes tårar i kyrkan året efteråt, det var han som höll henne hårt i handen när de gick därifrån, det var han som såg att hon också påverkades av allt runt henne och det var han som bara några dagar innan hade smygit sig upp bakom henne och gett henne en kram bara för att visa att han älskade henne.

Hans ögonsten känner sig också trött och sluter långsamt sina ögon, vinden tar tag i hängmattan som sakta börjar gunga igen, hon slummrar sakta in och vaknar igen samtidigt som sin farfar, när hennes mamma ropar att det är fika...

Borta bra men hemma bäst?

Det allra bästa med att vara hemma, vet ni vad det är?
Att kunna skicka värdelösa men ändå värdefulla sms till Sebbe, prata med Tanja även om hon är hundratals mil härifrån (och självklart kunna sova i sin egen säng!) Det är ni som är det bästa med att komma hem<3

Imorrn är det kväll hos Tette med Sebbe och Martin, det blir ju bara inte bättre!

Puss på er som faktiskt är vakna<3


Ses om en vecka;)


PS

Visst ja!

Tette, jag kommer, sover Sarah och Max över gör jag också det, åker de hem gör jag det med!

Puss


Stress?

Förlåt, vet att jag har varit för jävlig på att uppdatera (men det gör ingen annan heller egentligen så:P) 
Stressigt som få just nu, packar, försöker få mp3spelare att fungera som jag vill (teknik och jag går fortfarande inte ihop!) Usch ja...

Jaja, en vecka på Sardinien med Mamsen och Papsen sitter ju inte fel!

Puss på er

En dammråttas värsta dröm

God morgon folket!

Idag har det städats ska ni tro! Det får inte vara något damm någonstans när farmor, farfar, Henrik och Noelle kommer hit, det vore ju bara hemskt! Förlåt att jag är lite sarkastisk men det är jättefint väder ute och jag var suttit inne hela dagen och städat! Usch... Jaja, annars händer inte så mycket här, ville bara beklaga mig lite grann;)

Puss på er<3

19

Grattis säger vi förresten till Anna som fyller 19 idag:D

Sommar

Vaknade lite efter 10, gick upp och såg vilken sommardag det var ute så jag bestämde mig för en tur ner till byn. Gick ner till banken och skulle fixa lite, idiotförklarade dem inombords efter allt kladd och att det tog en halvtimme med allt! Sen gick jag över ICA:s parkering till den andra banken för att lösa ut min check, detta gick faktiskt smärtfritt till utan kladd. Gick förbi jordgubbsförsäljningen och köpte en liter, trallade vidare ner till Evas och köpte bullar. Sen gick jag hem och njöt av solen.

Drog ut markisen och bredde mina bullar, satte mig med fötterna upp på stolen bredvid mig i skuggan av markisen och njöt av lugnet med mina bullar, mammas hemgjorda rabarber/flädersaft och mina jordgubbar.

Nu ligger jag i halvskuggan som plommon- och körsbärsträden ger mig i hammocken när jag gungar fram och tillbaka, lyssnar på vindens susande i träden runt mig, fåglarnas kvittrande så ljuvligt som de bara kan när det är sommar.

Det tog lång tid, men nu är sommaren verkligen här...

Min bästa vän:)

Igår kom jag in till stan där min bästa vän väntade flinande eftersom jag knappt kunde prata på grund av all tandläkarbedövning i min mun!

Sen gick vi på stan, bara han och jag:) Sen blev jag smakråd till Annas födelsedagspresenter, vi åt på BK och sen blev det glass vid fontänen utanför Malmborgs. Du följde mig till bup och det var du som stödde mig när jag kom ledsen och sur därifrån. Sen på kvällen pratade vi en stund om ingenting, sånt bara bästa vänner kan göra<3

Under hela dagen var du den bästa vännen jag önskat, den jag aldrig trodde du skulle bli.
Lova mig att du förblir såhär!


Den man är

Den man är är något man har formats till.


Dan jag är, är den jag har blivit efter 17 år på denna jord, formad av min närhet av familj och vänner, i med- och motgångar, till den Lundqvist jag har blivit uppfostrat till, kantrad av den Selin jag både önskat och förfarat att bli. Till den försiktiga människan år av mobbning gav mig, men samtidigt en styrka att aldrig ge upp.

Hur kan man be någon att ändra den man är, som att det är som vilken liten skitsak som helst? Hur kan man inte se att det inte går när livet faller samman. Det tar all energi att bara fungera, då kan man inte ändra den man är, det är något man själv måste vilja för att det ska fungera, det funkar inte för någon annans skull...


Home sweet home

Hemma igen, alltid trevligt, särskilt när man slipper höra danska hela tiden:S

Imorgon är det full dag,först tandläkaren:S sen stan med sebbedebbe<3, hem och sedan Nova med Sköldpads och Linnie:)

Jaja,puss på er, nu ska jag fortsätta med min sms-konversation mit den bäste:)
(vi är nu uppe i 27 sms på 40 minuter!)

RSS 2.0