Godnatt från kullen i hålan

Jenny sover som en boll med lugna andetag brevid mig, hon somnade även till den andra filmen, kanske förstående med tanke på att klockan närmar sig 4 på morgonen.
Nu vaknade hon, tjurig över att hon missar slutet på alla filmer=P

Haha, nä men vi kanske ska sova, hoppas jag får ett sms snart innan jag är helt död(A)

Puss på er alla sovande människor där ute<3

Kallt men mysigt

Jaha, då sitter man på fel kulle i Sandbyn, Pilvägen, mitt andra hem känns det som=P
Herr Pluttriksson sitter och redigerar bilder, blev flest bra bilder på mig, kors i taket! Men ja, det förtjänar jag väl efter att ha stått  utomhus i t-shirt kl 12 på natten?!
Orkar inte gå hem, det blir nannande på madrassen bredvid Pluttriks säng inatt, vi ska prata och lyssna/sjunga Aqualåtar (nä, vi vet inte heller varför) hela natten. Mysigt värre<3

Imorrn blir det först stå på julmarknaden med tennisen och sen tjejkväll med Jenny (fuck you Nicke, hon är min!=P) och julmarknad på söndag med flickan min, Chrille och kanske Pluttrik.
Vilken myshelg jag ska ha va?!=D

Förresten, Patriks lillebror och de andra 92:orna kan fan inte hålla käften idag, är de kvar när vi ska sova så kör vi ut dem=P

Nä, nu ska jag förstärka Pluttriks sångstämma!
 
Puss på er<3

Fredag på Humanus

Sebastian- Ni vet det där jag skrev igår om att det kliar?
Christoffer- Ehm, asså, du borde nog söka hjälp för det där..

Nacht

Klockan är 01.15, jag ska upp om exakt 6 timmar.

Ingen kan ersätta dig!<3

Godnatt!

Torsdag

Jaha, då sitter man i skolan igen. Klassrådet gick bra, inte mycket att säga idag, svenskan innan lunch låg jag och halvsov på Jennys axel, ytterst aktiv idag! Snart börjar Multimedian, förhoppningsvis ska vi göra något roligt (dvs inte powerpoint). Måste börja lära mig att inte använda högerarmen vid datorn, armbågen gör svinont igen bara jag rör den, helt hopplöst...

Åh, förresten, Stefan blev helt lyrisk av mitt inlägg på skolbloggen, alltid trevligt att få beröm av lärarna ju=)

Känner att kvalitén på mina inlägg har sänkts lite på sistone, i alla fall på denna, skolbloggen fortsätter dock på samma nivå som innan. Det inte vad som har ändrats, min motivation är den samma, men ändå kan jag inte få till de där riktigt perfekta inläggen än, stör mig på det.

Nä, nu ska jag ta reda på var Jenny och Sebbe håller hus, vi börjar ju snart!

Puss

01.53

Godnatt världen!

Jag ser det regnar...

Det regnar, schysst! Tar bort all snö, det enda som fattas är att det fryser sen igen, då vill jag lova att Jenny kommer tvinga mig åka skridskor på isen (och med största sannolikhet kommer båda hamna skrattandes på marken!) Usch, kunde inte snön få stanna kvar? Blir sån mysig julkänsla då, och om vi tänker efter, hur ofta har vi snö som lägger sig i november i Skåneland? Precis, den kunde faktiskt få stanna kvar!

Åker in till lunchen, lovade Jenny

Lunch: Helstekt kotlettrad med timjan-
sky och stekt potatis

Alt

Kalvlever med löksky och lingon


Gissa vad jag ska äta?! Haha, hoppas jag tål den bara för nån kalvlever ska inte ätas minsann!

Fika med Jenny plus några andra eventuella pojkar och flickor. Det känns som fröknarna Selin och Kjellner kommer flumma rundor idag, men ni vet vad vi säger:
Varför leva ett liv på grönsaker när man kan leva det på kladdkaka istället?!

Det känns som det kommer bli en bra dag=)
Kanske borde äta något...

Puss på er<3

Lycka

"Jag vill känna mig älskad och ha någon att älska som man kan tillbringa kvällen och natten med och bara hålla om och veta att personen är verkligen min och hon älskar mig. Fan!"

Jag tror vi alla har känt så någon gång, eller rättare sagt flera gånger, massa gånger i våra liv, hopplösheten över att vi inte får som vi vill för det är som Jenny och jag kom fram till, man vill satsa högt... och på kladdkaka, de sista är dock mest internt=P

Men jag har nytt hopp, nytt hopp om att vi alla till slut kommer få vad vi förtjänar, den lyckan vi alla letar efter, den personen vi alla letar efter han eller hon med stort H.

Nä, nu ska jag sova och jag vet redan nu att jag kommer somna med ett leende på läpparna<3

Godnatt vännerna mina!

Nova med Den Bäste

"Vi har ingen Multimedia"
Sms av Sebbe när bussen var vid sjukhuset, snällt att lärarna säger nåt...
Gick iaf och åt lunch med pojkarna, Jenny och Tanja, fisk, jippie ni vet väl hur min aptit är för tillfället!
Trallade tillbaka till skolan, Chrille och jag pallade inte springa med killarna så när jag kom fram mötte Sebbe mig med den brilljanta idén om att åka till Nova, så det bidde det!

Vi begav oss till tingshuset och tog 5:ans buss mot Pilsåker, Sebbe letade skor och jag julklappar, ingen av oss lyckades så bra=P Fika på Espresso House (förvånande va?!) och där satt vi, min bästa vän och jag, pratade, skrattade och mådde bra, jag mådde bra!
Du får mig att må bra, får mig att känna mig glad, som mig igen, jag älskar dig så otroligt mycket, mer än du anar!

Pussar<3


Hi!

Hihi, nu ler jag, det behövdes idag!=D

Sov så gott vännerna mina, ses imorrn!

Godnatt!<3

24

Hm, känns som jag borde skriva lite till er, enda problemet är att jag inte riktigt vet om vad...

Den 24 november, jag kommer aldrig gilla denna dag, aldrig, men tiden läker alla sår, jag har i alla fall kommit till den punkt när såret inte är blödande längre men klumpen i magen finns kvar, gråten sitter i halsen men den har stannat där, tårarna vägrar komma till ytan.

För att distrahera mig från allt har jag, som vanligt, lyssnat på alla andras problem och försökt hjälpa till, det känns skönt, att man inte är helt jäkla värdelös, att jag i alla fall har någon bra förmåga kvar!

Inget vettigt inlägg, jag vet, just nu stirrar jag mest på klockan och hoppas att det snart pinglar till i hörnet.

Puss<3

Skillnaden mellan pojkar och män är priset på deras leksaker

Sitter här i skolan på min lediga dag, elevrådet gick bra, vi flummade dock ut den sista halvtimmen(A)
Lugnet blev stört av tvåorna, de ville veta vad som gör män till män, Ekonomiläraren svarade väldigt bra:

"Skillnaden mellan pojkar och män är priset på deras leksaker"

Funderar på att åka hem och sova, lägger mig lite sent för tillfället, hm, undra varför!?

Puss på er<3

Dagens Citat

"Amen har ni någonsin varit kille?"

Nicke Buregård till tjejerna i elevrådet om sex.

Natt

Jag vill inte sova, inte du heller, men men, ibland får man inte som man vill...

Elevråd imorrn, tycker synd om Hedvig som måste sitta i samma rum som Sebbe efter att hon dumpade honom på sms, eller egentligen är det väl synd om Sebbe, måste vara där för honom imorrn, min bästa vän<3

Godnatt<3

Heute ja

Usch vad segt allt går idag... Tyskan vill inte alls, det är stunder som denna jag undrar vad sjutton jag sysslar med i steg 5, men men, jag fortsätter att rabbla min grammatik och hoppas på det bästa!

Haha, kom och tänka på pjäsen vi gjorde förra året, alla meningar avslutades med ja, steg tre fattade inte ett skit och Vickan bara satt och skrattade! Vi målade ut vickan och hennes man som fetton som skulle gå ner i vikt. jag var Karin och Belle var Celia, gud vad kul den var.

Jag saknar det, våra flummiga onsdagar med skratt och ytterst lite tyska. Enda lektionen med Tette, gud vad vi njöt och skrattade åt Sebbes bristande kunskaper inom det tyska språket.

Berlin blev avslutningen, vilka fantastiska dagar vi hade. Så många citat och roliga minnen vi har därifrån och det var lite som Sebbe sa:
"vi åkte dit som två grupper men kom tillbaka som en"

Visst, vi som är kvar har roligt på tyskan nu med, men jag saknar att ha Sebbe och Tette där, tyskans dreamteam=P Men det finns saker vi aldrig kommer glömma, vår underbara pjäs ja och när Emma "Hundstage" Svensson satt sluddrande i Berlin och frågade:
"Gungar hammocken eller är det bara jag?"

<3

Natt

Klockan är halv ett, nacken min gör ont, alla sover förutom Ia-Fia och den Bäste!

Godnatt!

PS:

"Hon dumpade mig på sms..."
Hedvig har dumpat Sebbe, det är en sorgens dag för oss alla...

Puss på er<3


Kan jag?

Du kommer att bli friskt, det är väl klart. Men du kommer förändras. Sjukdomen sätter sina spår, precis som allt annat gör. Men du måste, oavsett vem du är, sätta dig själv i första rum.

Jag är deppig, Sebbe försöker få mig att se saker och ting logiskt, men ni vet alla hur pass bra jag är på det när jag är deppig...

It's been a tough time for you
But I've never seen you cry

Det stämmer faktiskt, det har jag aldrig, men kanske är det som Sebban säger, jag måste börja sätta mig själv först, men kan jag det? Jag vill hjälpa andra, det får mig att känna mig värdefull, som jag fortfarande fixar något även om allt annat har förändrats sen förra året. Fixar jag det? Klarar jag av att inte hjälpa andra, utan bara mig själv?


Lördag

Idag ligger det snö på marken, mysigt, dock har jag inte varit ute, skyller på att det är halt=P
Har inte gjort ett skit idag, plockade lite medan pappa och Staffan bar ner de gamla sofforna, lilla Bea tyckte jag hade mycket saker på mitt rum, jag lovade att det kommer hon också ha om några år men ni vet hur Bea är, hon tror aldrig på någon annan än Pluttrik! Så Cicci, hjälp mig att komma ihåg detta tills syrran din blir äldre!

Cicci och jag diskuterar mens(ja, tjejer gör det ibland), hon kom fram till att min är skum, men men, inte mycket att göra åt det...

Usch vad jag har tråkigt idag, hoppas på en bra kväll framför datorn(A)

Förhoppningsvis kommer jag på nåt vettigare att skriva sen

Puss<3

21/11

Jaha, vi kan inte riktigt påstå att dagen blev som vi trodde, men magkänslan säger att det ändå var bäst såhär! Stan med Jenny och Chrille i snön idag, skitskoj! Flickorna var underbart duktiga på att avsluta varandras meningar och vi tycker om Chrille jättemycket faktiskt även om vi är rätt skämtfulla ibland(A)

Lite tjurig när jag kom hem men det gick snart över, det känns rätt!

Nu ska faktiskt även fröken Selin ta och sova!

Puss på er vännerna mina<3

Jul, jul, strålande jul

Vi är flummiga idag, inte lite heller vill jag lova! Julsånger på väg till cc-house, nicke och mårten smidde planer på att utnyttja mina tyskakunskaper eftersom de riskar IG i kursen, Jenny var helflum och sprang rundor. Maten var ingen höjdare men när någon (ni kommer fatta vem) som vanligt stod och spände sig och utbrast plötsligt till en av de andra korkade sakerna.
"Asså, har du någonsin fått en tandpetare uppkört i"
Vi hörde inte sista ordet, det kunde varit vad som helst, men vi skrattade, gud vad vi skrattade.

Även lille Nicke var lite korkad idag, Jenny och Krille hade en livlig diskussion om hur Bulgur uttalas varpå Nicke, lite smått frånvarande säger:
"Det heter väl buljong?"
Man börjar ju undra vad han tänker på! 

På vägen tillbaka snöade det, stora fina flingor och julsångerna fortsatte allt eftersom vi blev vitare av snön. Så nu sitter vi utanför 2:7 och jobbar, i alla fall lite(A) När Jenny och Krille har slutat blir det stan, jag börjar få panik över julklappshandling!

Kanske borde göra färdigt min Powerpoint...

Puss på er<3

Hagel, skola och Nova

Gräsmattan och vägen är helt vit, mysigt tänker ni, snön har kommit till Sandby. Icke! Däremot har haglet utan tvekan gjort det! Ösregnade när vi skulle till cc-house på lunchen, när man kommer fram sitter pojkarna flinandes och undrar varför vi var blöta. På vägen tillbaka var det inte så farligt med regnet men skorna läcker som vanligt. Sedan samlades hela årskurs 3 i 2:6 (nä, jag skämtar inte) som genast blev en bastu för helt ärligt, ett klassrum med ett stort bord och 15 stolar är inte gjort att bli invaderat av 57 treor men jaja, alla verkar vara med på festerna m.m. vilket är bra för annars känns det surt att lägga ner så mycket tid med att fixa allt. Vi trallade ner till Multimedian och 1,5 h gick segt men vad gör man?

Jenny cyklade, jag, Nicke och Krille började färden mot busstationen, dock körde den och det slutade med att vi gick till nova och killarna diskuterade dataspel hela vägen... Men men, tur jag hade jenny på nova! Vi strosade runt ett tag, kom fram till att Krille kommer bli en perfekt toffel en dag och efter att Nicke hade gjort bort sig på Guldfynd blev det fika på Espresso House.

Tillbaka till Lund, snacka om hagel, en del hamnade i min bh som pojkarna hade rätt kul åt. 5:an till Bankgatan, sen var det direkt till frisören där man fick bläddra i skvallertidningar innan mamman min var färdig. Men ja, nu är man kortklippt igen, ni får väl se imorrn antar jag.

Imorrn gäller det som Jenny sa, jupp det gör det, vi hoppas på det bästa utan att ha för höga förväntningar, lite motsägelsefullt egentligen men jaja.

Nu ska jag sova, eller i alla fall försöka...

Puss på er<3


Regn

Det regnar i sandbyn om någon undrar! Men något säger mig att det gör det överallt annars också så...

Var hos min kära sjukgymnast idag, benet är inte stelt längre, gäller bara ta det lugnt så jag inte skadar mig igen, men ni vet alla hur jag är när det gäller skador! Haha, jag är trött om det inte märks, uppe för sent igår...

Imorrn blir det skola om febern inte kommer tillbaka, ha! Jag har ingen tyska imorrn, we like! 12-14.30, lagom dag!

Nä, kanske borde äta något?

Pussar<3

Sjuk

Ligger i min sthlssäng (soffan) och mår skit, har feber och är förkyld, känner dessutom huvudvärk på gång. Johan försöker tvinga i mig mat, är inte hungrig. Känns som jag ska brinna upp, jag får ju aldrig feber när jag är förkyld! Skit också...

Hoppas ni har det roligare än mig i alla fall denna lördags kväll!

Sebastian, inga 93:or!

Pussar från en sjuk Ia-Fia<3

Den jag var

Hamnade på bilderna från Maj på bdb.

När tårarna rinner ner för kinderna
När livet känns meningslöst
När orken man har kämpat för att behålla slutligen rinner ur en
Vad finns det för anledning att fortsätta?
Vad finns det för anledning att orka ta sig ur allt?
När man ändå vet att man aldrig kommer kunna gå tillbaka till den man en gång var...

Tårarna rinner, tänk hur länge jag har känt såhär, mått såhär. 10 månader pch jag är långt ifrån frisk. Som Ingrid sa till mig i veckan "Om du har tur kan du vara uppe i 80% av dig själv nästa höst" Jag orkar inte mer, jag bryr mig inte vad som händer med mig längre, jag kommer ändå aldrig gå tillbaka till den jag en gång var, det kan man inte, inte efter detta, den Josefin är borta, borta för alltid. Varför har jag fortsatt kämpa när jag vet att det är lönlöst?!

Jag vill inte att Johan ska se mina tårar, jag orkar inte se honom ledsen med mig, så här sitter jag ensam, tårarna rinner sakta ner för kinderna och jag är helt slut, det finns inga känslor kvar, allt är borta.

Stand by me går på repeat, vet inte varför, det finns ingen anledning att ni står kvar vid mig, jag kommer ändå aldrig gå tillbaka till den jag var. Helt ärligt vet jag varken varför eller hur ni har lyckats stå kvar så länge, varför har ni inte gett upp?

Fuck, detta som skulle bli en bra helg...


13/11

22.32: Godnatt världen...

Skola och stan

Är det bara jag som tycker det är en händelselös kväll?

Jaja, dagen har i alla fall bestått av elevråd, sen lunch med flickorna, mentornsträff med (den alltid flummige) Johan som var väldigt inne på filosofika teroier på allt vi hade att prata om idag. När han hade flummat färdigt var det Multimedia, fortsatte med powerpointen, gick dock ytterst segt om jag ska vara ärlig(A) Haha, dock blev det julmust och julmusik med flickorna! Sen mina vänner slutade vi!

Jag, Jenny och Chrille lämpade av Sebban på stationen innan det blev chai latte på Graffiti och sedan shopping i två timmar, we like!=D

Bussen mot Sandbyn med Chrille som skulle träna, sen dator, mat och telefon med brodern min i en halvtimme!

Hihi, imorrn bär det av till Storebror och Sthl<3

Kanske borde packa?=P

Puss<3

Morgon?

Jag börjar få sena vanor igen, inte bra, behöver sömnen=P
Gjorde ett halvlamt försök att sortera datorn, en bra sak att göra på väg upp till sthl känner jag...

Borde kanske försöka sova?

Jenny, du anar inte hur mycket det betyder för mig<3

Sov sött vännerna mina!

081112

09:22
God morgon världen

Natt!

Klockan är mycket, känns som jag borde sova...

The answer is blowing in the wind

Bra tajming på låten va?=P

Godnatt mina älskligar!!!

Puss<3

Vänskap och kärlek

Det ligger en lapp bredvid mig, en lapp jag letade upp för att se så jag inte citerade fel till Jenny.
Vänskap mångdubblar glädjen och delar sorgen
För är det inte så det ska vara i en perfekt värld? Men tyvärr lever vi inte i en perfekt värld, emn jag har tur, jag har verkligen några människor som jag kan dela allt med, framför allt en som stundtals känner mig bättre än jag känner mig själv<3

Lappen visste jag låg i översta lådan bredvid mig, men ändå blev jag förvånad när det inte låg långt in, gömd under annat utan låg rakt ner, tydligen har jag kollat på den nyligen utan att jag ens kommer ihåg det. Lappen kommer från en filofax jag fick i Österrike av en tjej vi umgicks med, den var röd och grön med två tecknade hästar på framsidan, tänk att jag fortfarande kommer ihåg det. Innan jag slängde filofaxen rev jag ut lappen, sen dess har den legat i översta lådan, jag har alltid velat ha den nära.

Lappen är skrynklig efter alla år, jag har till och med lyckats få en fläck på den, men texten står kvar, lika starkt som den gjorde för 10 år sedan. Överst på ena sidan står det: Det bästa som sagts om vänskap. Därefter 10 väl utvalda citat och samma sak på andra sidan fast om kärlek. De är rätt lika egentligen vilket vänskap och kärlek också är till en viss del. Allt handlar om tillit, våga öppna sig, våga lita på någon både om det handlar om kärlek eller vänskap, i alla fall de vänskaper som håller.

Tette skrev en fin sak på sin blogg:
Jag tror att jag har hittat mannen som anser att jag är meningen med livet, så underbart!
Och vet du vad? Du förtjänar det, både du och Martin förtjänar den lyckan.

Jag kan bara hoppas att jag en dag hittar den lyckan=)

11/11

Den 11/11, betyder detta att någon kommer tänka på mig hela dagen då? Sebbe brukar ju säga att vid dubbelsiffror på klockan så tänker någon på en. Haha, kanske är killen som stöter på mig på bdb=P

I alla fall, det är höst ute, om det tycker vi icke! Regnar och blåser, usch ja... Magen kurrar, kanske borde äta nåt? Brukar bara vänta till lunch på tisdagar men nu har jag ju varit uppe i en timme, kunde inte somna om när mamma hade gått upp...

Öppet hus ikväll, riktigt underbart faktiskt, det är en sammanhållning så det är sanslöst mellan elever och lärare där. SKa bli skojsigt med alla, särskilt med mina två pojkar=)

Frukost kanske?

Puss<3

Kladdkaka!

Hur kul är det att leva sitt liv på grönsaker när man kan leva det på kladdkaka istället?!

Detta kom Jenny och jag fram till, livet är gjort för kakor och inte grönsaker! Hihi, vi ska ha en bakdag, alla bakar något och sen tjockar vi oss tillsammans, vad sägs om det vännerna mina? Mums va?

Idag har jag degat (bra i sammanhanget va?!), inte gjort något vettigt, mest legat här faktiskt=P Imorrn blir det Mm A och på kvällen öppet hus, gäller att inte glömma tröjan känner jag(A)

Ett av mina mindre värdefulla inlägg känner jag...

Puss på er<3


Mina

Usch vad dålig jag är på att skriva till er, förlåt!!

Där låg jag, trött tonåring som man är, i soffan. Farmor och mormor gick runt och diskuterade blommor, jag skrattade lite åt dem, pensionärer med för mycket tid över. Jag låg och studerade dem, som natt och dag, mormor den försiktiga som aldrig skulle göra en fluga förnärm och farmor, den tuffa av dem som alltid säger vad hon tycker utan att bry sig om n¨gon annan. Inte det minsta lika men ändå så är deras vänskap inte påtvingad eller pressad som den kan vara mellan svärföräldrar, det är riktig vänskap, formad genom 26 år. Jag är glad för det, att de kan umgås utan oss, deras årliga julbak eller en fika då och då, det betyder mycket både för dem och för mig. Jag kollar på dem, skrattar till
Ni är söta ni
De kollar lite förvånat på mig men börjar båda skratta, går fram och kramar mig.
Gud vad jag älskar dem<3

Hemma

Nu sitter jag här i skolan igen, händerna som sticker ut genom tröjan är brunare än när jag åkte, annars märker jag ingen skillnad. Det är lugnt och tyst, som det alltid är på fredags eftermiddagarna. Det hörs lite tjut från akvariet ibland, någon enstaka elev som snabbt slänger in datorn i skåpet och tar sin väska, ibland kommer hela klasser, ettor, och stör lugnet men snart är de borta igen, lugnet lägger sig och det blir tyst. Sebbe och jag sitter framför varsin dator, slappar, försöker få tiden att gå.

Kvällen och natten kommer spenderas i Tyringe med Sebbe, Tette, Martin och förhoppningsvis även Jenny. Mamma blev lite tjurig att jag skulle iväg, men vadå, jag har ju saknat mina kära vänner<3

Känns som jag kan fördriva tiden med något mer vettigt, men samtidigt, det är fredag, palla det=P

Puss på er<3

RSS 2.0