Fredag

Klockan är halv 12, hjärtat ligger och halvsover i sängen, så söt han är min pojke, jag kan inte göra annat än le<3
Timmarna i skolan gick snabbt idag, sen blev det en snabbrunda till Media Markt med Cicci. Hämtade hjärtat på stationen och begav oss till Jättekul. Självklart stod bägge två och tryckte på alla saker som lät medan jag skämdes, men det är väl mina älsklingar värda!

Åkte hem och pratade lite med mamma, sen blev det mys bara jag och hjärtat några timmar. Kvällsmat och Så ska det låta med föräldrarna, sen ännu mer mys!

Nu sover min pojke, tror jag ska bort och väcka honom med kyssar!

Puss på er där ute<3

Hallelujah

Hallelujah med Kate Voegel går på iPoden, Jenny och Sebbe sitter bredvid mig utanför Annikas rum och jobbar. Även om jag älskar dem så försöker jag stänga ute ljudet av dem. Vill bara höra musiken och inget annat, koppla bort allt annat, alla tanker, alla känslor, allt. Jag försvinner in i min egen värld, i mörket där det bara finns jag, ingen annan, bara jag. Musiken känns avlägsen, allt är svart. Klumpen i magen har växt upp i halsen, det är jobbigt att andas, halsen är tjock.

And it's not a cry,
That you hear at night,
It's not somebody who's seen the light.
It's a cold and it's a broken hallelujah...

Hon vill ge upp, lämna allt och alla, men hon lovade dig att aldrig ta det sista steget, det man aldrig kan ångra. Hon kämpar, inte för sin egen skull, hon kämpar för er...


Sparkling clean

Idag har jag, hör och häpna, städat, högst frivilligt dessutom! Detta fick dock min käre pojkvän att utbrista om jag hade feber när jag pratade med honom men jag kan garantera er att jag var vid mina sinnes fulla bruk!
Detta har gjorts:

¤ Plockat ut diskmaskinen
¤ Satt in i diskmaskinen
¤ Tagit flera dagars handdisk
¤ Torkat av hela köket inklusive klinkers på väggarna
¤ Skrubbat hela spisen och ugnen
¤ Tagit ut alla galler i ugnen och diskat dem

Sen fick jag ont i ryggen, la mig på sängen och somnade(A) Men lite nytta gjorde hon allt! Ska nog städa rummet med, men väntar till ikväll när hjärtat ringer, blir roligare då=)

Men faktiskt, det var rätt skoj att städa idag, ensam hemma, i med högtalarna i datorn och en skönsång som skulle kunna spräcka glas så går det rätt bra. Sen att mamma skulle bli glad och vetskapen av att min älskling kommer ner till mig om två dagar hjälpte också.

Men nu ska Ia-Fia göra något vettigt, eller nåt...

Pussar på er<3

Du är:

Underbar, söt, omtänksam, glad, snygg, rolig, mysig, gullig, barnslig, sexig, flummig, fantastisk!

Jag kan hålla på i evigheter, men hur du än är kommer jag alltid vara din!

För du älskling är världens bästa pojkvän♥


Viljan att leva

Nu ligger hon här i sin säng igen, hjärtat sitter och sjunger i telefonen som de nu pratat i drygt 1,5 timme (det är rätt praktiskt att båda numera har tele 2!)

En hel vecka har hon spenderat hos älsklingen, även om det tyst och tomt runt henne nu ler hon åt alla små trudelutter och ord som han säger. Han gör henne lycklig, veckan uppe hos honom har varit underbar, hon kände sig som sig själv igen. Tätt intill honom mår hon som bäst<3

I tisdags kom hon hem och världen rasade, hon mår skit och inget går som hon vill.

Men hon lovade Tanja en sak idag, att aldrig ge upp. Du håller mig vid liv, precis som Jenny, Kring och Hjärtat gör. I helgen kommer sköldpaddorna ner, Plutrik och Cicci kommer hem och det känns som jag kan fixa det, med er hjälp, för jag vet att ni aldrig tänker släppa mig.

För det betyder ni allt<3

En fråga

När ens bästa vänner sviker en, tappar förtroendet, vägrar se sanningarna framför dem, är de verkligen vänner att behålla då?

Klockren

"När jag dör tänker jag klaga på Gud"

-Tanja Hansson-


Fredag

Klockan är två och fröken Selin känner att fotorundan med Pluttrik kanske inte var så bra för hennes hals... Förkylningsbrus innan läggdags blir det ja=P

Men vi hade mys idag jag och min bästa vän, fotade vid möllan i drygt en timme (flummade inte alls nä!) sen blev det disneyklassiker på Youtube och som vanligt somnade vi tätt intill varandra nån timme=)

Nä, läggdags för Ia-Fia!

Natti på er mina vänner<3

Förmågan att misstolka...

"Nu ska jag ta på dig, på riktigt!"

-Pluttrik-
-patrik-.bilddagboken.se

Torsdag

Det är grått och slaskväder ute, inget att hurra för direkt...
Klass Sp06 Sh sitter i 2:1 (eller den halva som faktiskt har pallat sig hit!) och "skriver skolblogg om ungdomsbrottslighet" som det så fint heter, dvs. ingen gör vad de ska. Till mitt försvar skriver jag faktiskt blogg, (fel blogg dock, men ändå!) 
Känns som jag borde göra något vettigt, en halvtimme till vi kan bege oss mot Godset och äta, får se vad det blir av det!

Flickan saknar sin pojke...

Puss på er<3

Helgen♥

Ja den går väl bara att sammanfatta med ett ord: Underbar!

Hämtade pojken min vid tåget och sen bar det av mot Sandby, fikade med päronen och sen låg vi och pussades i sängen några timmar, mys<3

Vid 7 kom Anna och Pluttrik, blev singstar och pizza kvällen lång (dock så var det ju några som tröttnade på att sjunga i i slutet och låg och pussades, men ändå!) Sen begav sig Anna hemåt och Ia och hennes två pojkar hamnade framför tv:n och Hipp Hipp, pluttrik och jag skrattade för fullt, hjärtat satt och skakade på huvudet och ägnade sin tid till suduko och att pussa på sin flicka(A)

Mysnatt tätt intill varandra, sen körde mamma upp oss vid 12 innan de begav sig mot Kristianstad. Riktigt underbar dag, bara låg och myste hela dan, uppe och duschade och en sen kvällsmat, låg och myste vid tv:n när mamma och pappa kom hem.

Söndagen var inte mycket mer aktiv, mamma tvingade upp oss vid 2, pappa körde oss till Lund vid 5. Jobbigt att lämna min pojke, tur jag ska träffa honom om 1,5 vecka igen, en hel vecka i Frillesås, mys<3

Denna helg var varit en av de bästa i mitt liv, ligga tätt intill min pojke och bara må bra, känna mig levande, skratta med honom, kyssa honom, bara känna hans hud mot min.

Jag hade lite gett upp känslan av denna sortens lycka, sen träffade jag dig och nu kan jag inte tänka mitt liv utan dig♥

RSS 2.0