Dagens citat

Innan Affärsjuridiken:

Tette- "Jag vill ha barn men inte föda dem."
Tanja- "Ja precis! Jag vill ha körkort men inte ta det."


En vanlig dag på Humanus...


Torsdag

1 kap. Om brott och brottspåföljder

2 § En gärning skall, om inte annat är särskilt föreskrivet, anses som brott endast då den begås uppsåtligen.

Har gärningen begåtts under självförvållat rus eller var gärningsmannen på annat vis genom eget vållande tillfälligt från sina sinnens bruk, skall detta inte föranleda att gärningen inte anses som brott. Lag (1994:458).

3 § Med påföljd för brott förstås i denna balk straffen böter och fängelse samt villkorlig dom, skyddstillsyn och överlämnande till särskild vård. Lag (1988:942).

Rättskunskap imorse... Leta upp maxstraff för massa brott=P

Annars har det varit en rätt slapp dag, inget man redan kunde på Mm A, sen hem och städat en del, pluggandet får bli i helgen.

Imorrn kommer bli en bra dag! Ska hämta Hjärtat på stationen halv 4 sen bär det av till Sandby och antagligen kommer både Anna och Pluttrik på kvällen=) Sen är vi ensamma hemma på lördag, söndag lär vi bara slappa med, eller rättare sagt, mysa<3

Ne, nu är det nog snart läggdags känner jag!

Natti vännerna, puss på er!


Tisdag

Det är tisdag eftermiddag, båda mina lektioner idag har handlat om minnesdagen för förintelsen, till och med jag är trött på det nu... Men förhoppningsvis slipper vi ju detta på multimedian!

Genomgång av PS, jippie... Dock funkar inte projektorn, allt är blått, detta kan bli intressant!=P

Puss<3

PS: min multimediaklass är uppenbart korkade...

Är det?

Sittades framför datorn, ingen av oss kunde slita oss, leendes kollade vi på varandra.
Så långt ifrån varandra men ändå så nära. Lycka är vad vi ger varandra, trygghet lika så. Saknaden av varandra är enorm, går inte att beskriva i ord, men det är den värd! 

                                                              Är detta äkta kärlek?

Aldrig ensam

Flickan satt i sin ensamhet, blickade ut över vattnet
Vågorna rullade upp mot stenarna under henne
Måsarna hördes på avstånd, annars var det tyst
I hennes värld fanns bara hon, ingen annan, bara hon
Hon undrade vad som fanns på andra sidan vattnet
Hon ryckte på axlarna och hoppade


Det iskalla vattnet chockade henne, ändå lät hon sina lungor fyllas.
Vattnet hade letat sig in under hennes kläder, huden frös, hela hon frös.
Hon spärrade upp ögonen, tvingade tillbaka överlevnadsinstinkten som ville pressa henne mot ytan


Hon såg honom framför sig, han hade ett vitt sken runt sig, hennes livs kärlek, där var han.
Lugnet la sig runt henne, hon visste att han väntade på henne
Hon drog en sista suck, en sista tanke
Nu kommer vi vara tillsammans för alltid
Innan den sista livsstrimman rann ur henne


_

Tack för att du finns Jenny♥

Godnatt världen...


Ett mörker

Det är mörkt i det blåa rummet, det enda ljuset kommer svagt från datorns skärm. Utanför bildar gatlyktorna de välbekanta skuggorna av blommorna och fönstret mot den vita garberoben. Elementet är avstängt och fönstret står på glänt, den nollgradiga luften närmar sig sakta flickans nakna ben i sängen. Hon njuter av tystnaden, allt som hörs är datorns surrande, annars är allt tyst, alla sover, alla utom hon.

Hon vänder huvudet mot fönstret, blundar och känner kylan omfamna hennes ansikte. Hon andas lugnt, försöker hitta en känsla, vad som helst, men allt inom henne är tomt. Kylan känns i hennes andetag, hon drar den långt ner i lungorna, det som alltid har hjälpt förrut, fått henne att känna sig levande även när livet varit som värst. Hon drar ett sista djupt andetag och håller andan, fortfarande samma tomhet, inga känslor.

Hon känner att det är på väg, det hon fruktar mest, den apatiska känslan som så ofta slukat henne under de värsta tiderna. Känslan av hopplöshet och ångest, inget mer. Så har hon kunnat gå runt dagar i sträck, inget skratt, inte ens ett leende, bara likgiltighet till livet.

Hon vet att det är hopplöst att kämpa emot, har aldrig funkat och kommer aldrig funka. När känslan väl är på väg går det inte att stoppa den, den kommer sluta henne, göra henne till en maskin igen. En maskin utan känslor, utan hopp och utan tro.

Gråten sitter henne tjockt i halsen, hon känner att hon sluts in i mörkret, där det  bara finns hon.

Tvivla aldrig på att hon älskar er, för det gör hon
av hela sitt hjärtaRegnet öser ner i Varberg, det enda ljuset utanför kommer från gatlyktorna. Vattendropparna rinner sakta neråt på glaset. Jag tänker på alla tårar jag blinkat bort den senaste halvtimmen. De vill komma fram, rinna fritt, men det låter jag dem inte göra, inte nu. Fast vagnen är knökfull har jag aldrig känt mig så ensam som nu.


Jag kollar ut genom fönstret, allt är svart där ute. Tillbaka stirrar en blek flicka, ledsamheten hon inte ens försöker dölja.

Plötsligt börjar flickan att le, hon fylls av samma värme i kroppen som hon gjort varje gång han kysst henne i gårdagens kyla på stranden.


Tåget står stilla och regndropparna börjar samlas på rutan igen. Hon såg dem inte längre, hon såg bara sitt eget leende i rutan. Hon kom fram till att han har rätt

"Jag finns alltid med dig"


Torsdag natt

Klockan närmar sig 2, jag är svintrött och borde sovit för ett bra tag sen!
Dock blev jag inspirerad till att skriva på skolbloggen för första gången detta år!

Men nu ska jag sova, för imorrn vill jag vara pigg!=)
Hela helgen ska spenderas hos hjärtat, riktig myshelg ska vi ha♥

Sova var det jag skulle göra nu ja!

Godnatt på er vännerna mina, finns på mobilen i helgen om ni saknar mig (vilket jag vet att ni kommer göra, men ändå!)

Puss på er<3

Onsdag

Fröken Selin är sådär lagom slö idag, kan vara för att hon la sig för sent igår vilken helt och hållet är hjärtats fel!(A)

Det är helt dimmigt ute vilket gör att jag överväger om det verkligen är lönt att platta håret om det bara kommer bli lockligt ändå.

Idag blir det lunch (spännande att se vad det blir idag), samhäll, svenska, deutsch, mat på 20 min, skolkonferens och sedan öppet hus med min bästa vän<3 Lång dag, men det finns inget bättre på Humanus än öppet hus med lärarna!

Förresten förtjänar sebbe en spark på smalbenet för att skickar sms till mig halv 7 på morgonen när jag inte ska upp förrän efter 9! Fy på herr Persson!

Nä, nu ska Iafia försöka släpa sig är sin varma säng (även om det verkar onödigt...)

Puss på er<3

Hon

Flickan undrar vad som hände, vad som gick fel
Hon blundar, försöker minnas
Glädjen och lyckan, borta
Hon blundar hårdare
Inget händer
Hon slår upp ögonen
Allt är svart
Hon famlar i mörkret efter något, vad som helst
Där finns inget

Hon ger upp och blundar
Låter hennes eget mörker ta över henne igen


01.44

Godnatt världen...

<3

Montag

Det är måndag kväll, vilket innebär att jag måste gå i skolan en hel timme imorrn! Gud vad jag älskar mitt schema... Synd bara att det blir nytt schema med 200 p mer nästa vecka, usch ja, den tiden den sorgen!

Först ska det bli en mysig vecka. Imorrn blir det först fika med Jenny och sen stan med Cicci. Öppet hus med mina pojkar på onsdag<3, torsdag blir det väl plugg... På fredag blir det musik, lunch med vännerna och sen ska jag upp till min älskling! Hihi, saknar honom massor minsann hjärtat mitt<3 Blir kvar till söndag så det blir tre dagars mys, blir ju bara inte bättre=)

Förresten så har min käre broder skaffat blogg (vilket är 0% Lillasysters förtjänst, men ändå!) Pappa har fått strikta order att han får kolla på johans blogg men inte på min(A) Nu kom jag dock bort från ämnet...
Kolla bloggen http://aktierandstuff.blogg.se/ jag kan lova er att Storebror skriver bättre än vad Lillasyster gör (dock vill jag inte att ni slutar läsa min blogg, det vore bara okänsligt av er!)

Jag känner att jag flummar, skyller på Cicci, pratat massa med henne idag!

Puss på er<3

Söndag, dagen gud tröttnade på jorden

Söndag kväll, helgens slut, imorrn ska alla till skolan eller jobbet. Alla förutom Iafia för hon har sin sista lediga måndag som hon kommer njuta av kan jag lova! Dock ska det pluggas och till tandläkaren, men ändå=P

Helgen kan man nog sammanfatta som slö, har dock hunnit med lite av skolan, förhoppningsvis kommer inspirationen att skriva färdigt svenskatalet ikväll så morgondagen kan koncentreras på samhällsarbetet! Har koll på hur jag ska skriva allt, nu ska informationen bara ner på papper så är man klar. 9 dagar på mig, chill ju!

Det var nog allt för idag, ska minsann se om man kan börja på inledningen till sh-arbetet nu, fick lite överskottsenergi känner jag

Puss på er<3

<3

Ditt leende får mig att smälta
Dina ögon får mig att drunkna
Dina kyssar får mig att glömma världen


I din famn är jag tryggast
Du är anledningen bakom mitt leende, mitt skratt och min glädje
Du är ljuset i min mörka värld


Du är den jag alltid letat efter
Du är den som alltid kommer vara min<3


Det finaste som finns

Klockan närmar sig 2, ännu en natt att sova i sin ensamhet.

Jag saknar känslan av att ha dig liggandes tätt intill min rygg, känna dina armar runt mig, våra ben ihoptrasslade som två klätterväxter som inte kan leva utan varandra. Jag saknar känslan av dina andetag som slår emot min nakna nacke och rygg, saknar tryggheten du ger mig.
Jag saknar dina kramar, dina kyssar, saknar hela dig!

Jag vet att vi inte ska tänka på att vi saknar varandra, men det är svårt när man ligger ensam och försöker somna utan dig.

Men ändå somnar jag med ett leende på läpparna, för jag vet att jag har hittat den underbaraste pojken på hela jorden, och som om det inte räckte:

Han är min<3

Min, bara min

Klockan närmar sig ett på natten denna fredagskväll, Scrubs går i bakgrunden och hjärtat försöker sig på tvångskyssar fast han har druckit öl, tur jag redan tycker om pojken<3

Det har varit en bra vecka, en av de bästa i mitt liv. När Jenny och jag stod på spår ett och väntade på Patrik i tisdags fanns det fler tankar i mitt huvud än jag trodde var möjligt, men några timmar senare när vi låg skrattandes i sängen och du kysste mig första gången visste jag att du var den för mig, och det min kära pojke har du bevisat gång på gång de senaste dagarna att det stämmer.

Att ligga i din famn och kyssa dig är den underbaraste känslan på denna jord<3

Ne, nu ska jag mysa med min pojkvän!

Puss på er

RSS 2.0