Fredag

För 24 timmar sen vaknade jag och frös som fan, min älskling kröp närmare mig sen satte han sig plötsligt rakt upp i sängen (vadå halvt skrämde slag på mig?!) han mumlade nåt om att det inte alls var kallt och iafia fick en termometer i munnen som två minuter senare med ett pip klargjorde att någon (guess who...) hade feber på 38.6 grader! Blev påtvingad en tröja (vilket är HELT emot mina principer när jag sover med patrik!) och täcket som höll på att ge mig värmeslag var det nån som höll fast hårt med armen och benen lindade runt mig. Det var nästan som han kunde läsa mina tankar eftersom han vände i dörren när jag skulle ha mera vatten, gav mig en varnande blick och sa att jag inte fick dra ner täcket under midjan, ingen avsparkning av täcket här inte! Var sedan skitpigg och ville inte sova men älsklingen som skulle upp tidigt till skolan höll sig ändå vaken tills jag hade somnat (sötnos han är va?)

Vaknade någorlunda feberfri, låg och myste med hjärtat ett bra tag innan jag lyckades köra iväg honom till skolan fast han ville vara hemma och ta hand om mig. Släpade mig upp någongång strax innan 11 och när jag berättade för svärfar att jag haft feber under natten tvingade han i mig en stor och stadig frukost! Slappade vid datorn, glodde på tv (nä, jag vägrar faktiskt plugga när jag har feber!) Älsklingen kom hem på eftermiddagen, låg och myste ett tag innan den kokta torsken var färdig. Trots brist på aptit tyckte ändå svärfar jag åt som en häst! (bra eller dåligt?) Kvällen spenderades med mys, pussar, skratt och prat:) Finalen i Let's Dance kollades naturligtvis på med svärföräldrarna mina (båda finalisterna var värdiga vinnare i min mening!) Ännu mer mys, sen den "nya" bond (bättre sent än aldrig!) Tog inte långt tag innan hjärtat sovandes andades tungt mot min rygg, efter en stund vaknade han till och la sig tätt i min famn medan jag kollade färdigt på filmen. 

Nu sitter jag här med drygt 38 graders feber igen. Ska nog hämta mer vatten känner jag... Hjärtat snarkar gott i sängen, ska nog minsann krypa ner snart och kräva ompyssling av sjuk flickvän!

Oj vad långt detta blev, haha! Men sov så gott mina vänner, själv ska man ligga nära det öppna fönstret inatt!

<3 

Kommentarer
Postat av: anna :)

jag började gråta av lailas showdans! den blev bara för mkt!

2009-03-28 @ 23:22:52
URL: http://annalyserar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0