Fjärilar

Jupp, fjärilar i magen, underbar känsla. Vet ni varför? Om några timmar är min älskling här!!!=D
Pirret i magen är tillbaka, som alltid när jag ska träffa honom, även om det är snart 10 månader sen han kom ner för första gången♥

Innan dess har jag dubbel körlektion, fick order av pappa innan han åkte att ta ur diskmaskinen med, ah bu! haha. Ligger fortfarande i sängen, har inte kommit längre idag, men jag lovar er, det är ett stort leende på mina läppar...

<3

En trött och deppig Tisdag

Idag har jag, precis som föregående dagar, inte gjort något vettigt alls! Jag borde göra körteori men framförallt skolarbete, men fan, det finns ingen ork just nu=/
Fast jag har faktiskt bakat idag, kakan blev god men håller inte ihop så det ser ut som det ligger misslyckad müsli på tallriken bredvid mig, haha!

Jag saknar Patrik, saknar honom så förfärligt mycket så det finns bara inte...
Sa en sak innan vi skulle sova igår:
-Vet du när jag saknar dig mest?
- Nä
- När jag ligger på sidan i min säng och du inte ligger bakom mig. Jag kan nästan känna din kropp men ändå är det så tomt för jag har inte din hud tätt intill min, inte din arm som betryggande håller om mig, för du är inte här. Det är då jag saknar dig mest...

Usch, nu blev jag gråtfärdig med, tänk hur förfärligt mycket man kan sakna någon

Pussar på er där ute<3

Måndag

Idag har jag slöat på hög nivå, borde dock göra lite marknadsföring, eller körteori, nåt får jag göra iaf...
I lördags morse ringde klockan 07.30, det var fortfarande mörkt ute... En timme senare kom min bästaste Pluttrik och hämtade mig och vi begav oss mot Verberöds varma (ironi? nej då...) tennishall. Efter 5 minuters inbollning med en 8-åring hade jag så ont i armbågen så jag var gråtfärdig (betryggande? knappast). Som tur var stod det matchspel på schemat så det gick att vara tränare 5 timmar utan att slå ut bollar, även om man kände sig lite dum... Roligast var ju självklart gubbagruppen med Pappa, Lasse som konstant ska kasta bollar på mig och lite annat roligt folk.

På kvällen fick vi besök av Johans svärföräldrar, massa trevligt, satt och pratade hela kvällen:)

I söndags kom hantverkarna igen och började med badrummet 08.00 (tack gode gud att jag sover hårdare nu än innan!) men jag sov gott vidare, pappa kom in och skulle väcka mig men det slutade med att han låg och snarkade bredvid mig 10 minuter senare, bra väckare va?! Haha. Sedan slöade jag, körde med pappa på eftermiddagen, motorväg är kul för er som inte vet det!

Idag har jag pratat med Storebror, och Emma ringde en stund från Schweiz, massa skönt att höra hennes röst igen!!!

Just nu sitter min bror och skriver egna förkortningar på msn, den senaste är:
afk f00d, mhm gissa på den ni! (nej Johan du får inte gissa...)

Körteori nästa? Hm, antagligen, nu har jag slöat bort för många timmar...

Puss!

Torsdag

Jag ska läsa tyska 5 ändå har jag kommit på, även om den tyska familjen igår kom fram till att de inte vill ha mig längre! Så bajs på dem!

Sen har jag kommit på att jag ska plugga på komvux i vår, läsa upp Matte C, sen jobba, söka in, hitta lägenhet och plugga.

Idag har jag pluggar körteori i 2,5 timme, sen höll jag på att somna vid datorn på körskolan...

En bra sak med att vara hemma i vår är att jag kan föja med på skidresa och åka ifrån Storebror och (framförallt) pappa.

Nu kom pappa hem, yey! Han ska få pussar

Precis som ni!

Nästa vecka kräver jag att få träffa Kring och Tanja!

Pussar

Dienstag

Det är tisdag
Mitten av oktober
2 månader mig tills skolan ska vara klar
Usch, ingen ork

Jag har kommit på en sak, för er som inte pallar läsa mina inlägg kommer jag förstärka vissa saker så ni får en överblick

Men men, vad har hänt sen sist?! JO, jag har haft många planer fram och tillbaka (allt från afrika till australien för er som inte har hängt med) men nu verkar det som att planerna börjar ordna upp sig, au pair i tyskland. Ska träffa familjen om knappt 2 veckor när de är på semester här i Sverige, går runt och pratar tyska för mig själv när det är tomt i huset (normalt? nej, kanske inte). Jag har köpt en ny fotölj som jag sitter i konstant, ska dock göra en nackkudde till den (i kotyg, vad annars, mig vi snackar om här...). Mamma och pappa är jätteglada för att jag inte ligger i sängen hela dan längre, haha. Och provet i affärsjuridik? JAG FICK MVG!!!!! Mhm, me not kidding yes!

Vad gör jag annars om dagarna? Pluggar körteori eftersom det är mer skoj än skolarbete (skrämmande va?) har körlektioner och kör med pluppsedupps! Uhu som någon hade sagt...

Flummig idag? Nejdå, bara som ni tror

Saknar älsk
Saknar brodern
Saknar Kring
Saknar Tanja
Saknar massa människor egentligen...

Nä, nu ska vi inte undvika skolarbete mer känner jag

Puss på nosen<3

PS, undvik MATT TYLER på spotify, mer nasal än mig på singstar...

Tankar om livet

Jag tänker mycket, funderar, klurar, vad vill jag?
Jag pendlar mellan att tjäna pengar och göra en skillnad i världen, det ena kan tyckas själviskt, men det är väl egentligen så de flesta av oss tänker.
På facebook heter jag: Josefin is mad, mad I tell you!
Kanske ligger det något i det, är jag galen eller realistisk? Pluttrik hävdar de senare vilket ju känns betryggande, men stämmer det?
Är jag galen för mina tankar om att åka till ett av världens fattigaste länder, bo, arbeta, ses som en jämlik?
Kanske
Jag vet inte

Har prov imorrn
Fan
Vill inte
Har ingen ork, vill härifrån
Flyga
Vara fri
Leva mitt liv utan beskymmer

Tack för patrik, min livhanke, gud vet vad jag hade gjort utan honom

Kring, jag saknar dig som fan...

Godnatt

RSS 2.0